Referenties van Attent in het kwadraat

Familie van Beurden

We hebben Renee ingehuurd toen duidelijk werd dat onze 93 jarige moeder Seef behoefte had aan meer gezelschap. Hoewel haar zes kinderen veel in het weekend kwamen, waren de doordeweekse dagen lang, stil en saai voor onze moeder die nog altijd zelfstandig thuis woonde.

BEKIJK REFERENTIE

Mevrouw Conradi

De aanleiding: het ging niet zo goed met mijn ouders, mijn moeder werd kwetsbaarder en meer afhankelijk van mijn vader. Wat leidde tot te grote belasting voor mijn vader, en ook voor mij als dochter die het dichtste in de buurt woonde.

BEKIJK REFERENTIE

Mevrouw van Berkel

Als mantelzorger raakte ik overbelast om alles in goede banen te regelen. Mede omdat mijn man en ik een meubelzaak runnen, is het haast onmogelijk overdag mijn moeder de gewenste aandacht te geven. Zij heeft steeds meer zorg nodig om in haar eigen appartement te kunnen blijven wonen.

BEKIJK REFERENTIE

Mevrouw Leenaars

Vanaf januari 2018 was ik als buurman intensief betrokken op haar leven en het sterven. Ik was bezoeker, gast, luisteraar, verteller, helper en dat vele malen per dag of week. In deze periode heb ik Renée leren kennen. Zij was voor Jeanne de centrale helper, de bedenker, uitvoerder en regisseur van dienstverlening.

BEKIJK REFERENTIE

“Ze voelt me zo goed aan terwijl ik amper iets zeg… En dan haar geduld en haar vrolijkheid.”

Mevrouw Mayen

“Koos, ik en Renée twee poten en vier handen op één buik: we zijn een goed team.”

Uitspraak van Jan-Willem

“Wij zijn heel blij met Renée. Zij biedt zoveel service en dat stellen we zeer op prijs”

Amarant - Koningsvoorde

“Cliënten zijn altijd gek op haar. En terecht!”

ContourdeTwern - informele zorg