Referentie: Fam van Beurden

We hebben Renee ingehuurd toen duidelijk werd dat onze 93 jarige moeder Seef behoefte had aan meer gezelschap. Hoewel haar zes kinderen veel in het weekend kwamen, waren de doordeweekse dagen lang, stil en saai voor onze moeder die nog altijd zelfstandig thuis woonde.

Al bij het eerste kennismakingsgesprek was duidelijk dat er een goede klik tussen moeder Seef en Renée was. Renée was vrolijk en bracht gezelligheid in het leven van onze moeder. Daarbij kon ze goed koken en Moeder Seef genoot van de maaltijden samen met haar.

Haar uren werden al snel door ons uitgebreid. Renée was altijd flexibel als er in het schema gewisseld moest worden. Zo sprong ze zonder problemen af en toe bij in het weekend.

Renée nam moeder Seef mee in haar auto voor een terrasbezoek, ging winkelen met haar en zorgde dat haar nagels mooi gemanicureerd waren.

De toestand van moeder Seef verslechterde in de loop van de jaren. Renée kreeg steeds meer verzorgende taken in de persoonlijke verzorging. Ook hierin functioneerde Renee adequaat.

Haar rapportage, zowel schriftelijk als telefonisch met ons kinderen was duidelijk en professioneel. Zij heeft ons bijgestaan bij het aanvragen van een persoonsgebonden budget.

Moeder is in juni 2018 verhuisd naar een verzorgingstehuis. Ondanks de goede zorg in Notre Dame, hebben we Renee toch nog voor een paar uur ingeschakeld. Zo konden ze weer samen lachen en gaan wandelen in de mooie kloostertuin.

Na een mooi leven is onze moeder ingeslapen in april 2019. We zijn als familie blij dat we drie jaar geleden toevallig met Renée in aanraking zijn gekomen en kunnen haar bij iedereen van harte aanbevelen.

Familie van Beurden.

Nieuwsgierig geworden?

Bel gerust voor meer informatie en voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan kunnen we samen kijken waar onze krachten liggen en deze bundelen.

Neem contact op met mij
Referentie overzicht

Attent in het kwadraat over het belang van een netwerk.

Zorgbelang Brabant | Zeeland heeft mij in de gelegenheid gesteld Attent in het kwadraat in beeld te mogen brengen. Als sociaal ondernemer begeleid en ondersteun ik ouderen om ervoor te zorgen dat zij zo lang mogelijk verantwoord zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

In het filmpje vertel ik meer over mijn intensieve samenwerking met mijn cliënten en hun familieleden en over mijn ervaring met het netwerk van Zorgbelang Brabant | Zeeland.