Nevenactiviteiten

Mede organisator van Ontmoetingsmoment

Ontmoetingsmoment geeft mensen inspiratie om anderen te ontmoeten en hun sociale netwerk uit te breiden. Krijg tips hoe u momenten van eenzaamheid kunt verminderen, laat uzelf verwennen, speel mee met een spel of ben creatief. Naast het samen leuke dingen doen is het mooi dat u naar huis gaat met één of meerdere contacten rijker. Zodat u deze mensen op een later moment op eigen initiatief nog eens kunt ontmoeten.

Ontmoetingsmoment organiseert een aantal keren per jaar een bijeenkomst, waarbij senioren nieuwe mensen leren kennen. Voor de organisatie van Ontmoetingsmoment werken Humanitas afd. Midden-Brabant en Zorgbelang Brabant/Zeeland samen met Attent in het kwadraat, CV Productions, Achter de geraniums uit en Resto013. Met zijn allen helpen we de senioren op weg met het opdoen van nieuwe contacten, zodat u er hierna zelf initiatief in kunt nemen.
Het is leuk om relaties aan te gaan en daarnaast nog eens positief voor uw gezondheid. Het aangaan hiervan is niet voor iedereen makkelijk of vanzelfsprekend. Een steuntje in de rug hierbij en op een plek komen waarvan u weet dat iedereen hiervoor openstaat is erg fijn! Kunt u deze hulp ook goed gebruiken? Dan bent u van harte welkom.

Bezoek de facebookpagina
Aanmelden kan via 06-47947374 of ontmoetingsmoment@gmail.com

Diensten en Activiteiten:

Nieuwsgierig geworden?

Bel gerust voor meer informatie en voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan kunnen we samen kijken waar onze krachten liggen en deze bundelen.

Neem contact op met mij

Gastvrouw bij Vier het Leven

Vier het Leven neemt ouderen mee uit.
Vier het Leven organiseert film-, museum-, theater- en concertarrangementen voor mensen op leeftijd met als doel eenzaamheid onder de groep kwetsbare ouderen tegen te gaan. Vier het leven inspireert, brengt mensen samen en zorgt ervoor dat ouderen mee blijven doen en onderdeel blijven uitmaken van de maatschappij.

De kracht van Vier het Leven zit in de persoonlijke aandacht en het wegnemen van drempels. De ouderen worden thuis opgehaald door een gastheer of gastvrouw. Samen met andere gasten gaan zij gezellig naar een bioscoop, theater of museum in hun buurt. Zij genieten van koffie of thee vooraf en een pauzedrankje aan een speciaal voor hen gereserveerde tafel. Na afloop worden de gasten weer veilig thuis gebracht.

Betreft Voorstelling 7 juli 2019, Esmee Dekker (musicalster) in Tilliander Oisterwijk
Pianist Rob Mennen

Contactgegevens Stichting Vier het Leven
Landelijk telefoonnummer 035-5245156 (ma t/m vrij van 09.00-18.00 uur)
Email: info@4hetleven.nl
Website: www.4hetleven.nl
Bezoek de Facebookpagina